Imate li kakvih prijedloga kako bismo mogli reklamirati forum postajte ovdje.
I vi možete reklamirati forum na drugim forumima na kojima ste registrirani.
I vi možete reklamirati forum na drugim forumima na kojima ste registrirani.
tinchica je napisao/la:Treba napraviti neki banner, a i ja ću staviti u Affiliates na OTH CFF
tinchica je napisao/la:oba su od slike i samo sam dodala daily
Stw suppSerena je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this image.]
Jedan od mene. Animacija je, pa se strpite.
Krokodil Krokii je napisao/la:Ja sam za, samo neznam šta to?
Dorothy je napisao/la:Krokodil Krokii je napisao/la:Ja sam za, samo neznam šta to?
Haha, isto to. Uglavnom, vidjela sam na nekim forumima da postoji određen forum za to, i onda se tamo spama. Haha, ali mi možemo djeliti neke nagrade; npr. wallpapere, gledanje online epizoda, možemo djeliti PS resurse koje nemožete skinuti i slično, i onda će npr. 2-3 dana to biti otvoreno, i može se do mile volje pisati gdje hoćeš I npr, neka photoshop natjecanja otvorit možemo!
Serena je napisao/la:Dorothy je napisao/la:Krokodil Krokii je napisao/la:Ja sam za, samo neznam šta to?
Haha, isto to. Uglavnom, vidjela sam na nekim forumima da postoji određen forum za to, i onda se tamo spama. Haha, ali mi možemo djeliti neke nagrade; npr. wallpapere, gledanje online epizoda, možemo djeliti PS resurse koje nemožete skinuti i slično, i onda će npr. 2-3 dana to biti otvoreno, i može se do mile volje pisati gdje hoćeš I npr, neka photoshop natjecanja otvorit možemo!
Nešto vrijednije bi trebalo. Glupo mi je davat takve nagrade kad to možeš i sam naći na internetu...
Go to page : 1, 2
GG Daily » GG Daily » About us » Reklamiranje